‘Twitter telt foto’s en links niet meer mee met limiet 140 tekens’

Twitter zou binnenkort stoppen met het meetellen van links en foto’s in de 140 tekens die een tweet maximaal kan hebben.

Door de verandering zouden gebruikers de volle 140 tekens van een tweet kunnen gebruiken, ook al voegen zij foto’s en/of links bij. Dat meldt een ingewijde aan Bloomberg. De verandering wordt volgens die bron in de komende twee weken doorgevoerd. Tot nu toe telden links en foto’s altijd mee met de limiet van 140 tekens. Foto’s en links kosten nu 23 tekens per stuk, zelfs al maakt Twitter ze automatisch korter. Het bedrijf weigert tegenover Bloomberg commentaar te geven op de geruchten. Simpeler CEO en oprichter Jack Dorsey beloofde eerder dit jaar om Twitter simpeler te maken. Door de grens weg te halen wordt het mogelijk aantrekkelijker voor gebruikers om media aan hun tweets toe te voegen. Het is niet duidelijk of er een limiet komt op het aantal links dat gebruikers straks kunnen toevoegen aan Tweets. Voor foto’s geldt nu een maximum van vier stuks. De limiet van 140 tekens werd bij de start van Twitter gekozen zodat gebruikers berichten konden sms’en. Eerder waren er geruchten dat de karakterlimiet voor tweets totaal zou verdwijnen, later leek dit toch niet het geval. Bij privéberichten geldt al een tijdje geen bovengrens meer.

Managementstyle.nl

Het bericht ‘Twitter telt foto’s en links niet meer mee met limiet 140 tekens’ verscheen eerst op ManagementStyle.nl nieuws

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *