Creating Brands

Ondernemen vraagt om inzicht. Om flexibiliteit en efficienty. Om het vermogen uw klanten én uw concurrenten te blijven verrassen. Uw organisatie moet kunnen bouwen op gestroomlijnde processen, vlekkeloze ICT & websites, een consistente huisstijl en doorlopende promoties van uw merk. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste trends & mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze. Verlaag uw kosten en vergroot uw omzet met onze innovatieve websites, toepassingen & software.

EQ staat voor emotionele intelligentie. Het is ons doel uw merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving.
Wij ontwikkelen & activeren merken voor onze ambitieuze opdrachtgevers, graag ondersteunen wij u in het ondernemerschap. EQ Design ontwerpt onderscheidende websites, webshops, huisstijlen, marketing video’s & software toepassingen.

Vacatures                               

Internet

Marketing

IT Oplossingen

Helpdesk

W W W . E Q D E S I G N . N L

Websites | Webshops

Onze specialisten ontwerpen onderscheidende websites, webshops, huisstijlen, marketing video’s & software toepassingen. Middels ons totaalpakket bieden wij de ideale oplossing voor zowel starters, het MKB, instanties als grote ondernemingen. Geprezen om het gebruiksgemak en toegankelijkheid. Profiteer van onze scherpe tarieven en uitgebreide functies waarmee u uw onderneming efficiënt en professioneel positioneert. Ook voor (aanvullende) promoties van uw merk, website en webshop kan u bij ons terecht. Denk hierbij aan de integratie van automatische software welke het mogelijk maakt uw producten, diensten of content in groot volume te promoten en te verspreiden.

Wij leren u met uw plannen, of deze nu groot of bescheiden zijn, graag kennen.
Voor een vrijblijvend adviesgesprek kan u contact opnemen met een van onze specialisten.
T. 0416 – 56 03 40  |  E.  info@eqdesign.nl

pay1

arrowMeer info?

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen.
Of uw plannen nu groot of bescheiden zijn, wij leren u graag kennen.

Quality Designs

WEBSITES      |      COMMERCIALS       |     VIDEO     |     CONSULTANCY     |     MARKETING

eQ design ondersteunt in het ondernemerschap door ondernemingen te begeleiden naar een passende en onderscheidende (online) identiteit. Wij bieden de internet totaaloplossing voor ondernemingen en instanties. Of het nu om het onderhouden van een bestaande of het ontwerpen van een nieuwe website gaat, bij de specialisten van eQ design bent u aan het juiste adres.

 Zowel voor de grotere ondernemingen als MKB opdrachtgevers
 VIP pakket    |    Premium pakket    |   Budget pakket vanaf 499 €
 Vergroot uw omzet, naamsbekendheid en geografisch bereik
 Optimale vindbaarheid binnen de zoekmachines (SEO)
 eQ design, koploper binnen de markt, u ook?

Full service partner

eQ Design, uw full-service partner op het gebied van webdesign, grafisch design, communicatie, automatisering en multimedia. Wij kunnen u ondersteunen bij het tot uiting brengen van uw bedrijfsstrategie op het internet. Graag focussen wij ons met name op functionaliteit, toegevoegde waarde en gebruiksgemak. Wij spelen in op de trends van morgen, daarmee bent u gegarandeerd van een dynamische up-to-date website welke optimaal vindbaar is via de diverse zoekmachines. Een goede website dient de identiteit van uw organisatie in een oogopslag uit te drukken en stelt u in staat om informatie effectief en efficiënt naar uw klanten en prospects te communiceren.

Huisstijl & Identity

Hoe onderscheidend is uw organisatie?

Door uw logo en daar uit afgeleide elementen op een consequente manier in al uw communicatiemiddelen te verwerken, zorgen wij voor herkenbaarheid en een duidelijke identiteit. Uw huisstijl benadrukt in een oogopslag de identiteit van uw organisatie bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. Het is van belang dat huisstijl ontwerp herkenbaar, eenduidig en passend is bij uw onderneming en hetgeen u richting de markt uit wilt stralen. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet hem goed bij blijven!

Creative Agency

eQ design is een full-service internetbureau.

Wij ontwikkelen naast websites veelal ook het gehele achterliggende concept. Het proces wordt in in-house verzorgd; van het uitwerken van het concept tot de technische realisatie.

Wij begeleiden u tijdens het gehele traject. Naast webdesign en het bouwen van de website verzorgen wij o.a.

  •  Conceptontwikkeling
  •  Marketing & promotie
  •  Huisstijlen
  •  Communicatie plan
  •  CMS (content management systeem)
  •  Zoekmachineoptimalisatie
  •  Statistieken
  •  Digitale strategie

Bedrijfsvideo’s

Happy Clients

..."http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=bujag3nxq&userId=272291&bgcolor=%233D3D3D&wmode=opaque&t=1408235153" width="900" height="90" frameborder="0" scrolling="no" seamless="seamless">

Hoe onderscheidend is uw organisatie?

 • Full service marketingbureau

  EQ Design is een full service internet & marketing bureau. Wij ontwikkelen naast websites vaak het gehele achterliggende concept. Van technische realisatie tot implementatie. De aanvullende online en offline promotie(s). Neemt u eens een kijkje bij ons dienstenoverzicht. Wij begeleiden u naar succes.

  Diensten

THE NEW INTERNET

EQ staat voor signatuur bepalen, hoe onderscheidend is uw organisatie? 

Graag overtuigen wij u van onze werkwijze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

brands

Het is ons doel uw website & merk optimaal af te stemmen op de behoeften uit de omgeving. Graag ondersteunen wij in het ondernemerschap. Het in lijn brengen van uw strategie met de nieuwste mogelijkheden op ICT gebied is onze werkwijze.

– Op welke aspecten kan uw onderneming zich onderscheiden?
– Ligt de IT / internet strategie in lijn met uw bedrijfsstrategie?
– Op welke wijze kan uw website bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

ICT Nieuws

RESPONSIVE DESIGN

Eén website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Gerealiseerd door het gebruik van responsive webdesign.

Uw website wordt een platvorm waarbinnen de laatste ICT technieken geïntegreerd worden, denk hierbij aan chat functies, automatisch plaatsen & promoten van producten, social media cross posting, nieuwsbrieven en posten via mail of drag & drop. Uw succes is ons succes, EQ Design & Innovations.

error: